söndag, december 18, 2011

Tänk!!!

Ibland kan allt bara gå bra också... Tacksamhet avhandlades hos en bloggvän, tacksam är det jag är, tacksam a mina, mina barns och min mans vägnar, tacksam! Tacksam för att jag lever och har mina funktioner i behåll.

Nu vill jag få fira jul och påbörja ett nytt år och jag hoppas att vi kan få slippa lite elände framöver nu...

God jul

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Min älskade goa vän!!!! Nu sitter jag nästan här och gråter efter att ha läst din kommentar hos mig... och den där lyckan, den där tacksamheten för dig går från hjärtat och ända upp i halsen. Å jag önskar att jag bättre kunde beskriva hur glad jag blev för din skull... att allt har gått bra... att du fortfarande har den styrka som du alltid har haft... och bara att du finns!!!
Å så tänker jag... "jo, men jag visste ju att det skulle gå bra. Jag har ju bett om det varenda kväll sen du berättade, och jag visste att han skulle höra på det örat!"
Idag har du gett mig strössel som kommer att bära hela dagen, och lång tid framöver, min vän... och jag är, som tjuren Ferdinand, så så lycklig, för din skull!

Nu la jag ut din kommentar hos mig... bara för att jag ville berätta hur man nästan mitt i vilket svårt som helst också kan finna och känna tacksamhet. Det är stort! Å jag tror att det finns styrka för andra att hämta i dina ord...
Men vill du så tar jag naturligtvis bort det..

Varm varmaste kramen till en av de starkaste människor jag mött... en kram fylld med allt vad guld- och silverströssel heter!

Jag beundrar dig...

Dubbelörn sa...

Gissa om jag var glad när jag fick ditt SMS!

Den bästa julklappen har du o din familj fått, den bästa klappen av alla.

Ta hand om dig vännen o njut av familjen o helgen. Livet handlar om att leva här o nu :)

Varmaste krya på dig kramarna till dig

Trollpackan sa...

Ja, många glömmer bort att vara tacksamma för det som de har... varandra och att få vara friska.Tar det för givet liksom.
Skönt om allt börjar att rätta till sig för dig!

Kramen